Send mail 

Gert Hilmersen: 51538081 

David Madsen: 51538084

Kundeudtalelser

Lene Draaby

Tilføjet d. 21-04-2015 07:34:33

​De kom få timer efter, de var kontaktet. Arbejdet blev udført hurtigt, professionelt og ikke mindst til en ordentlig pris! Tak for godt arbejde

Vh Lene

Lars Solgård

Tilføjet d. 29-09-2014 16:37:36

Takker for professionel hurtig proper indsats. No problem! Anbefales. Vh Lars Solgård

Carsten

Tilføjet d. 23-10-2012 11:33:31

​Yderst tilfreds med jeres Service og installationen er udført til ug og slange'meget tilfredsstillende' hurtigt og effektivt. Anbefaler jer på det varmeste.

Henrik Vestergaard

Tilføjet d. 11-04-2011 22:07:47

En meget varm anbefaling!!!

Med kort varsel har jeg 2 gange inden for den sidste måned benyttet "DB" og det har begge gange været en fornøjelse. God, solid betjening, som man kun kan være tilfreds med. De holder det aftalte samt laver et nydeligt stykke arbejde.

Claues Voigt

Tilføjet d. 08-04-2011 11:46:45

​Grundet det obligatoriske vandmåler skift skulle rør og hanerne til denne skiftes.. dette er blevet udført hurtigt, effektivt og meget tilfredstillende.. Jeg kan kun anbefale jer :-)

Natasha

Tilføjet d. 25-01-2011 14:58:07

​Meget tilfreds!:)Tak for hjælpen.Enormt hurtig og effektiv service af en venlig herre:)

Vil helt sikkert ikke bruge andre end jer fra nu af!Anbefaler jer varmt...

Ulrik Meinert-Medici

Tilføjet d. 16-12-2010 07:57:38

​Tak for hjælpen.

Her er der endelig en dansk håndværker som, overholder sine aftaler, laver et pænt stykke arbejde, og som ovenikøbet er til at betale.
I min ombygning har jeg hele vejen igennem kunne regne med de aftaler vi har lavet, og det er desværre et særsyn i dag.
5 stjerner herfra

Maja

Tilføjet d. 19-08-2010 14:38:21

Jeg kan varmt anbefale Det' Blikkenslageren! For to dage siden, fik jeg af en blikkenslager fra et andet firma at vide, at jeg måtte ud og investere i en ny indbygnings gaskogeplade. Han mente ikke, at den nye Gorenje jeg lige havde købt til mit nye køkken, på nogen måde kunne sluttes til gassen: "Der er ikke noget at gøre. Jeg kan ikke trylle," sagde han. Jeg besluttede mig for en second opinion, inden jeg gik ud og brugte penge på en ny gaskogeplade, og fik anbefalet Det' Blikkenslageren, så jeg ringede og aftalte en tid. Gert har nu været forbi, og han kunne, i modsætning til VVS'eren tidligere på ugen, løse problemet! Man fornemmede derudover med det samme, at han havde styr på tingene, og han var meget behagelig og høflig at have med at gøre. Nu er der gas på komfuret, og alt blev mål og tjekket af Gert, inden han lavede regningen, forklarede den og sagde pænt farvel. Stor respekt for professionalitet og kompetence, og rigtigt godt at jeg ikke lyttede til VVS mand nr.1.
Jeg vil helt sikkert benytte Det' Blikkenslageren igen næste gang.

Rikke Christiansen

Tilføjet d. 26-02-2010 11:33:10

​Jeg spurgte i omgangskredsen efter en pålidelig håndværker, og jeg fik anbefalet Det Blikkenslageren. Den anbefaling vil jeg gerne give videre! Gert udskiftede vandhanen i køkkenet og lavede et vandudtag, så jeg kan installere en opvaskemaskine. Derudover udskiftede han de indre dele af en gammel indbygget cisterne til et væghængt toilet - en detektiv-opgave at finde rette mærke og mateterialer, da det var så gammelt. Gert løste opgaverne super professionelt, og han er flink, imødekommende og behagelig at have i sit hjem! Jeg ringer også til Det Blikkenslageren næste gang.

Phillip Sørensen

Tilføjet d. 23-02-2010 19:21:50

​Jeg arbejder til dagligt som tømrer, og har derfor set en del blikkenslager i aktion, men ingen så pligtopfyldende og prof som Gert. jeg brugte firmaet i forbindelse med opbygningen af mit nye badeværelse.(havde fået Gert anbefalet af en af mine kollegaer) opgaven lød på montering af afløbsrør til både brus og toilet inden støbning. desuden skulle der monteres unidrain, og lukkes for gassen i køkkenet. opgaven blev løst perfekt og til en fair pris. Hvis du er typen som mig der i planlægningsfasen kan gå i dage og bekymrer dig om hvorvidt de ting du ikke selv kan lave, bliver lavet ordentligt, så er "det blikkenslageren" du skal bruge. Når væggene er kommet på plads og resten af vvs arbejdet skal laves, er der slet ingen tvivl om at "det blikkenslageren" der bliver ringet til igen.

Preben Hindberg

Tilføjet d. 18-01-2010 10:30:49

​Jeg har haft en rigtig god oplevelse ved at bruge Gert i to omgange. Dels i 2009 til småopgaver og dels i sidste uge hvor såvel Gert som David ydede en god indsats og fik et gammelt varmesystem til at køre som det aldrig har kørt før. Samtidig blev der udvist konduite i en grad jeg ikke har oplevet hos andre blikkenslagere. Gert og David er hermed anbefalet på det varmeste.

Stella Krauch

Tilføjet d. 03-12-2009 13:32:36

​Vi har haft en super god oplevelse ved at benytte Det' blikkenslageren. Professionelt og kompetent - det er bestemt ikke sidste gang vi vil bruge jer. Tak for en god oplevelse.

Gustav Hans Frederiksen, Maskinmester

Tilføjet d. 17-11-2009 11:05:09

​Jeg har benyttet Det´Blikkenslageren gennem ca 3 år. Firmaet har udført alm. VVS arbejde ( toilet, vandhaner, varmeanlæg mv. - udskiftninger såvel som reparation og service)samt rørinstallationer af mere industriel karakter. Jeg kan sammenfatte samarbejdet således: -Altid det aftalte arbejde til den aftalte tid og pris -Såfremt der er opstået noget undervejs der har medført ændringer af tidsplan eller omkostninger, har jeg altid fået besked i god tid. Jeg er aldrig blevet "brændt af" i forbindelse med en aftale. -Priserne er yderst rimelige set i forhold til kvaliteten af arbejdet og de valgte løsninger. - Jeg kan bestemt anbefale Det Blikkenslageren til alle former for VVS arbejde.

Susanne Madsen

Tilføjet d. 08-09-2009 09:54:10

​I forbindelse med tagrenovation, bestilte vi nye zink tagrender hos 'Det Blikkenslageren'. Flot håndværk, som også bliver bemærket af forbipasserende. Det giver simpelthen prikken over i'et. Super..

Aina

Tilføjet d. 30-08-2009 19:06:40

​Har endelig fået en god oplevelse med en håndværker. Arbejder i et firma hvor vi har haft adskillige blikkenslageren fra store firmaer ude for at udføre noget arbejdet. Ingen af dem har kunne udføre et veludført arbejdet. Og når man så vil klage skal man altid tale med flere personer i firmaet før man får fat i en ansvarlig som ka ntage en beslutning. Rigtig irriterende. Derudover kom Det Blikkenslageren med det samme, og løst opgaven! Man tager direkte med ejerne, og der kan tages beslutninger med det samme. Sådan skal det være. De har forstået lige netop de ting man som kunde ligger vægt på. Kvalitetsarbejde, udført med det samme, til en fornuftig pris, og uden besvær. Dem vil vi i firmaet bruge fremover hvis vi skal have lavet noget.

Michael 

Tilføjet d. 30-08-2009 18:51:41

​Jeg kan klart anbefale at benytte Det Blikkenslageren. Er man typen som mig, der går op i kvalitet og professionelt udført arbejde, og har brug for korrekt rådgivning når man skal have opgaven defineret, så kan det anbefales at bruge Det Blikkenslageren. Jeg skulle hjælpe mine forældre, som intet forstand har på vvs-arbejde, med at vælge den blikkenslager som kunne udføre et professionelt arbejde, og sikre at de ikke stod med et dårligt udført arbejde, og måske en ekstra regning. Man hører og læser så tit om dårlige oplevelser med håndværkere. Det var noget som mine forældre lagde klart vægt på, at de ikke ønskede at stå i sådan en situation. Valget faldt på Det Blikkenslageren, som udførte et super godt arbejde, hvor alt blev udført både til tiden, og til den aftalte pris. Alt i alt en rigtig god oplevelse. De lever bestemt op til hvad de lover. Min baggrund er indenfor ejendomsbranchen og har i forbindelse med mit arbejde mødt rigtig mange dårlige håndværkere, som ikke lever op til hvad de lover. Det er det største irritationsmoment, og har desværre før i tiden faldet for "et godt tilbud". Men har at erfaring lært, at det ikke findes. Det hænger aldrig sammen med kvalitetsarbejde. Derfor vil jeg anbefale andre at bruge Det Blikkenslageren. De er måske lidt dyrere end men det hænger helt klart sammen med kvalitetsarbejdet. Og det vil jeg gerne betale for, og især for at undgå "plattenslagere". God fornøjelse! Med venlig hilsen Michael

Helle og Brian Jensen

Tilføjet d. 10-06-2009 21:36:50

​Hermed bekræftes det at vi har fået udskiftet vores gaskedel samt varmtvandsbeholder. Installationen er færdig og virker uden problemer. Mvh Helle og Brian Jensen.

​RING: 

51 53 80 81​ 

51 53 80 84

Det Blikkenslageren ApS   -   Katholmvej 24 A, 2720 Vanløse   -   CVR: 29780277

Tlf.: 51538081   -   E-mail: info@det-blikkenslageren.dk